FOTOGRAF I BORÅS OCH GÖTEBORG

Hej!

Oj va roligt att du hittade hit. Välkommen!

Jag som driver denna hemsidan heter Fanny Lindroth och allt du ni ser här på hemsidan är mina verk. Jag har ganska stor bredd på mina uppdrag och gillar att utmanas - därmed testar jag på det mesta.


Vill du veta priset för att boka mig för ert bröllop kan ni klicka HÄR

Vill du boka mig? Klicka HÄR för att komma vidare.


Lite kort om mig:

Jag studerar Event Marketing and Management på Yrgo i Göteborg på heltid, jobbar deltid som fotograf för klädföretaget Ciszere i Borås och frilansar resten av tiden och fyller den med så många roliga uppdrag som möjligt. Ser fram emot att höra från er!


Lista över företag som jag anlitats av eller samarbetat med:

Velo/Lyft

Lyft Lab

Gothia Cup

Way Out West

Johfors Production

Ingager

FNY PR (Oscar Zia)

Red Bull

Eton Shirts

Ciszere


Tveka inte att lägga till mig på linkedin, klicka HÄR eller sök upp Fanny Lindroth

FANNY LINDROTH

FANNY LINDROTH

Det är alltså jag som är Fanny!
Jag är 25 år och studerar mitt första år på Yrgo med inriktning Event Marketing and Management.

MIN STORY

HEJ! Åh, va roligt att du hittade hit. Fotografering har alltid varit en del av mig och året 2020 valde jag att göra fotograf till mitt yrke. Jag fick min första kamera när jag fyllde 15 och det var där och då mitt intresse började. Sedan dess har det bara växt och växt.


I år, 2021, hoppade jag på en utbildning i Göteborg och därmed tagit mitt pick o pack och flyttat hit med. Jag har kvar mitt jobb i Borås som studiofotograf för klädföretaget Ciszere men har även ett jobb här i Göteborg utöver plugg och fotografi. Det är mycket på min palett just nu men det gillar jag!


För mig är det viktigt att vara kreativ både professionellt och privat, jag vill att kreativitet är en del av min vardag. Här och på instagram kommer ni kunna ta del av mina projekt.